Ild i dør til lejlighed

Flere beboere måtte genhuses efter brand
Helt præcis seks minutter over midnat, sendte vagtcentralen, ambulance, brandkøretøjer, og politi afsted til Bredgade i Nakskov, hvor der var meldt om brand i en etageejendom. Nogle beboere i etageejendommen kunne lugte røg og slog alarm.
Ved brandmandskabets ankomst brænder det op ad døren, til lejligheden, anden sal til venstre. Røgdykkere får hurtigt slukket den brændende dør, men må bryde døren op for at komme ind i lejligheden, og søge efter personer, i den røgfyldte lejlighed, det viser sig at lejlighedens beboere ikke var hjemme.
Efterfølgende får man åbnet nogle vinduer og sat en overtryksventilator op, så man kan få blæst røgen ud. Beboerne i to af opgangens lejligheder, måtte genhuses på grund af kraftige røg- og sodskader.
Politiet har en stærk formodning om at branden er påsat, så man vil nu undersøge nærmere om der er nogle som er sure på lejlighedens beboere, eller hvad der ligger til grund for ildspåsættelsen, som man ser på med stor alvor.
Nakskov - Skrevet Lørdag 9/7-2016




47 årig mand anholdt og sigtet
Politiets efterforskning har resulteret i anholdelse
Lørdag formiddag var politiets teknikere i fuld sving på brandstedet i Bredgade, for at finde tekniske spor, som kunne hjælpe med finde frem til en gerningsmand, da man næsten er 100 procent sikre på, at branden er påsat.

Efter en grundig efterforskning, og afhøring af vidner i etageejendommen, har politiet fundet frem til en 47 årig mand, som er anholdt og sigtet for ildspåsættelse. Manden er fra Nakskov, men bor ikke i den pågældende ejendom i Bredgade, men han har bekendtskab med en beboer i opgangen, som han sandsynligvis har set sig vred på.

Det vides endnu ikke hvordan den anholdte forholder sig til sigtelsen, men han er sigtet efter den hårde paragraf i straffeloven, der handler om ildspåsættelse, hvor man udsætter andres liv for fare. Efter denne paragraf kan man idømmes fængsel op til livstid.

Opdateret Tirsdag 12/7-2016; Mandag eftermiddag, var den anholdte 47 årig mand i grundlovsforhør, ved Retten i Nykøbing F., her valgte dommeren, ud fra politiets beviser, at varetægtsfængsle den 47 årig frem til den 2. august.

Nakskov - Skrevet Mandag 11/7-2016 - Opdateret Tirsdag 12/7-2016




Mystisk kælderbrand
Falck fra Nakskov blev torsdag aften klokken 21.35 alarmeret til brand i beboelsesejendom på hjørnet af Jernbanegade og Bredgade i Nakskov.
Nogle forbipasserende havde lugtet røg og slog alarm, mens udrykningskøretøjerne var på vej, fandt man frem til noget tøj, der brændte i kælderen, så man nåede at slukke branden, inden brandmandskabet ankommer. Røgdykkere åbnet vinduerne i trappeopgangen, så man med en overtryksventilator kunne blæse røgen ud. Et skadeservicefirma blev rekvireret til at tage sig af røgskaderne i kælderen.

Politiet vil nu undersøge nærmere hvad brandårsagen kan være, på nuværende tidspunkt virker branden mystisk.

Nakskov - Skrevet Fredag 26/2-2016

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid