Brandattentat mod berømt bro

Danmarks vel nok mest fotograferede badebro, var på det skammeligste udsat for et brandattentat torsdag formiddag. -kun en heltemodig indsats afværgede en større brandkatastrofe.

Torsdag klokken 09.40 blev politi og brandvæsen kaldt til badebroen på Hestehovedet. Der var meldt om brand ved det lille omklædningsskur for enden af den godt 190 meter lange badebro.

Der havde tilsyneladende lydt et højt knald, hvorefter der kom røg fra skuret, folk fra den nærliggende campingplads løb afsted med spande, og fik hurtigt slukket en mindre brand i en skraldespand, så brandskaderne blev begrænset.Nakskov - Skrevet Torsdag 7/7-2016

 
 
Brandattentat mod badebro opklaret
Den 7. juli om formiddagen udbrød der en mindre brand ved badehuset på den berømte badebro ved Hestehovedet. Nu kan lokalpolitiet i Nakskov meddele at man ved hjælp af foto fra overvågningskamera ved campingpladsen, har fundet frem til brandstifteren.
Der er tale om en blot 14 årig dreng, som har erkendt at det var ham der satte ild på badebroen, ved at hælde benzin ud, og lagde en gasflaske ovenpå, hvorefter han stak af. Han gjorde det for spændingens skyld.
Drengen stammer fra Nakskov, men er anbragt på en institution i Jylland. På grund af hans unge alder kan han ikke straffes.
Nakskov - Skrevet Tirsdag 22/11-2016


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid