Brandmuseet holdt indvielse af DKW udstilling

Pænt besøgstal til indvielsen af DKW udstillingen
Lørdag var der gjort klar til det helt store rykind hos byens største brandmuseum, da man havde indvielse af DKW udstillingen om Jørgen Skafte Rasmussen, som i øvrigt er født den 30. juli 1878.

Lollands nye turistchef Marie Louise Friderichsen havde urpremiere på sit nye job, da hun havde takket ja til at stå for indvielsen. Godt en 50-75 mennesker var mødt op for at overvære selve indvielsen, men ellers regner man med at der i løbet af dagen har været en 250 til 300 besøgende forbi og kigge.

Syv veteranbilejere havde trodset det danske sommer vejr, for at tage opstilling ved brandmuseet med deres flotte veteranbiler, og der var ikke noget at være nervøs for, vejret viste sig fra sin pæne side.

Et optog med et par gamle brandkøretøjer, og et par hestetrukne vippesprøjter, hvoraf den ældste er fra slutningen af 1880érne, og gennem restaureret  af museets frivillige, trillede ved 11 tiden stille og roligt igennem byen, for at "vise flaget". Sakskøbing Tambourkorps havde opstilling ved H&M butikken, så de førte an i optaget til Torvet, hvor de skulle have koncert.

Nakskov - Skrevet Lørdag 30/7-2016






 










Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid