Personbil rullede rundt på mark

To mænd kørt til sygehuset i ambulancer
Tilsyneladende slap to mænd med lettere kvæstelser efter en alvorlig trafik ulykke på Maglehøjvej. Kort før klokken 19.30 kommer mændene kørende mod syd, og på den lige vejstrækning mellem Arningevej og Kuditzevej, kommer personbil for langt ud i højre rabat, og da føreren forsøger at få bilen på ret køl igen, kører han tværs over vejen, og ind på en stubmark, hvor bilen ruller rundt et par gange, inden den igen lander på hjulene, ca. 75-100 meter inde på marken. Begge mænd brugte sikkerhedssele, dette har nok skånet dem for alvorlige skader.
To ambulancer, akutbil, flere redningskøretøjer og politiet haster til ulykkesstedet, hvor forbipasserende har hjulet den ene mand ud og giver førstehjælp, den anden sidder stadig i bilen, da redningspersonalet ankommer, og nænsom får de hjulpet manden ud på et spinboard.
Regionens akutlægehelikopter er også rekvireret, og lægen vurderede mændenes kvæstelser, som ikke var mere alvorlige, end at de begge i ambulancer, kunne køres til akutmodtagelsen på Nykøbing Sygehus.
Det anses for at være spirituskørsel og høj fart der er årsag til ulykken, så føreren er blevet sigtet for spirituskørsel, samt kørsel i frakendelsesperioden, da han i forvejen var frakendt sit kørekort.
Kuditze - Skrevet Fredag 29/7-2016




Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid