Krebs & Falch kom, så, og sejrede

Brag af en koncert, der fik himlen til at holde tør
Der er nok en del, som på forhånd havde købt billet til aftens koncert med de herrer Krebs & Falch, der har gået og skævet op til himlen, der det meste af onsdagen var fyldt med grå og tunge skyer, der ind i mellem sendte en stråle eller to ned over byen, især ved 18.30 tiden, hvor portene til aftens koncert på Honnørkajen åbnes.
Da klokken nærmede sig 20, forsvandt de tunge skyer og himlen klarede op, og tiden var inde to de to "musik koryfæer" skulle indtage på scenen, og lagede ud med titelsangen fra deres fælles Krebs Falch album, På Tomandshånd. Derefter gik det slag i slag med hver især velklingende hits, fra flere årstider i den danske musikbranche, blandet med lidt fra fællesalbummet.
Efter godt 50 minutters fællessang, var det tid til en pause på en lille halv time, hvor der rig mulighed for at få smurt stemmebåndene, til endnu en omgang fællessang.
Anden halvleg bød på flere klassikere, blandt andet fortalte Michael Falch at han i starten af karrieren tilbage i start 80érne med Malurt spillede Ud af mørket for første gang ved en koncert i Nakskov arrangeret af Løvehjerterne, og siden hen er det blevet til mange koncerter i Nakskov for både Michael Falch og Poul Krebs, som også kom med nogle af sine nyklassikere som eksempelvis "Sådan nogen som os" og "Bjergene på Mols"
Tiden går hurtigt og pludselig var vi ved vejs ende, men helt slut var det dog ikke, da der også skulle være plads til ekstranumrene "Morrison, Dylan og Elvis" og til slut "Den eneste i verden", inden det var tid til at sige "tak for sangen".
Nakskov - Skrevet Torsdag 4/8-2016

Relaterede Artikler: Larsen i Lienlund








 

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid