Beredskabsdag i Gedser

Knap 1000 besøgende kiggede på blå blink
For tredje år i træk, blev der tirsdag afholdt den årlige beredskabsdag, også kaldet "Udrykning i Gedser". Her var repræsentanter mødt med køretøjer fra stort set hele beredskabet på Lolland og Falster.
Falck var blandt andet mødt med den nyeste ambulancemodel, der kører i korpset, her kunne nysgerrige se hvordan en redders arbejdsplads ser ud, og mange var noget betaget af et hjertemassageapparat, som kunne sættes på patienten, og automatisk pumpe hjertet, mens at redderen havde hænderne frie til at give ilt og medicin.
Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi var mødt med hundepatrulje og indsatsledervogn, som nærmest er en "lille" kommandocentral, hvor indsatslederen kan skabe et overblik over ulykke, eller anden voldsom hændelse, i dag er udrykningskøretøjerne ikke bare et transportmiddel.
Lolland-Falster Brandvæsen havde flere tjenestegrene på havnen, der var søredning, hvor en af brandvæsenet viste hvordan man redder en person op ad vandet, i dette tilfælde var det nogle kajakroere, der var figuranter, der var opvisning med redningshunde, og til sidst stod forplejningstjenesten for udlevering af nybagte pandekager.
I år var det trods alt ikke regnvejr, men alligevel lå besøgstallet ligesom de sidste år, i underkanten af 1000 besøgende.
Gedser - Skrevet Onsdag 19/10-2016
Relaterede Artikler: Beredskabsdag i 2015 









Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid