Knivstikkeri ved højlys dag - Havde stukket sig selv i brystet

Ung mand fløjet til Rigshospitalet - Meldt uden for livsfare
Onsdag kort før klokken 12, modtager Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi en anmeldelse om knivstikkeri på Hoskiærsvej i Nakskov.
En 23 årig mand var blevet stukket i brystet med en kniv af en ukendt gerningsmand ved Sundhedscenteret, tilkaldt ambulancepersonale fik stabiliseret manden, inden han i Regionens Akutlægehelikopter efterfølgende blev fløjet til Rigshospitalets Traumecenter.
Det er endnu uvist, hvem gerningsmanden er. Politiet har endnu ikke kunne afhøre den 23 årige mand, der har været lidt sprogproblemer, så det har været lidt svært at finde ud af, hvad der egentlig var sket.
Torsdag morgen kunne Sydsjælland og Lolland-Falsters politi, fortælle at den unge mand er uden for livsfare.
Politiet vil meget gerne høre fra eventuelle vidner, som hørt eller set noget i forbindelse med knivstikkeriet eller noget mistænkeligt omkring Hoskiærsvej sidst på formiddagen onsdag. Selve overfaldet er blevet meldt klokken 11.50 onsdag formiddag. Politiet kan kontaktes på telefon 114.
Opdateret - Politiets efterforskning og afhøringer, har nu klarlagt mysteriet omkring knivstikkeriet. Det viser sig at den unge mand selv har stukket sig i brystet med kniven, så der har ikke fundet noget overfald sted på Hoskiærsvej. Manden er udlænding, så der var der nogle sprogbarrierer som gjorde at politiet i første omgang ikke helt kunne finde ud af, hvad der egentlig var sket.
Manden var ude at køre med sin kæreste, og et skænderi første til at manden påførte sig selv knivstikkeriet, dette skete på Pårup Møllevej, ved Nørreballe, hvorefter manden ikke var mere skadet, end han selv kunne køre til sundhedscenteret i Nakskov.
Nakskov - Skrevet Torsdag 3/11-2016.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid