Kvinde omkommet i husbrand

Mand og barn nåede ud inden ilden fik fat
Branden udviklede sig eksplosivt, da der tirsdag aften ved 23.30 tiden, blev slået alarm om ild i hus, på Kirkevejen i Hillested.

Selvom de første brandfolk var fremme, nogle få minutter efter alarmen, var det meste af huset overtændt, og ilden fik kraftig næring fra en bil, som stod i lys lue ved den ene gavl. Den voldsomme brand gjorde det vanskeligt for røgdykkere at trænge ind i  huset, hvor man havde fået besked om, at en kvinde stadig befandt sig i huset. Kvindens mand og 3 årige søn var nået at komme ud af huset, inden flammer fik fat.

Manden og sønnen blev i ambulancer bragt til akutmodtagelsen på Nykøbing Sygehus, hvor de efterfølgende blev indlagt til observation for røgforgiftning.

Falck fra Rødby blev kaldt til assistance med sprøjte og tankvogn, mens der fra Falck i Nakskov blev sendt et slukningstog til stationen i Maribo for at holde standby i tilfælde af nye brandudkald.

Brandfolkene arbejde på brandstedet indtil ved seks tiden, onsdag morgen, hvor de sidste gløder var slukket. Nu venter politiet på at brandtomten skal køle af, så det er muligt at påbegynde efterforskningen med at finde en brandårsag, på nuværende tidspunkt, har man ikke nogen logisk forklaring på brandens opståen.

Benzindampe årsag til brand (Opdateret Tirsdag 17/1-2017)
Politiet har nu afsluttet deres efterforskning af den voldsomme husbrand i Hillested, der den 13. december, kostede en kvinde livet.
I husets køkken var kvinden var ved at hælde knallertbenzin fra en dunk til en anden. Tændt stearinlys og et tændt gasblus på komfuret, var årsag til at benzindampene blev antændt, og udløste en eksplosiv brand.
Kvindens mand opholdt sig i et andet rum, da ulykken indtræffer, og han havde ingen chance for at komme ind i køkkenet og redde sin kone ud, i stedet måtte han i hast flygte ud af det brændende hus med sin tre årige søn.
Hillested - Skrevet Onsdag 14/12-2016

 

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid