Sidste brandudrykninger i 2016

Ild i større redskabsskur og halvtag nær børnehave
Ved 22.30 tiden nytårsaften, kørte brandmandskabet i Nakskov, årets sidste brandudrykning for 2016´s vedkomne, da der blev meldt om ild i Riddersborg børnehave på Enehøjevej.
Mens brandfolkene er på vej kommer der endnu et brandudkald på samme brand, men med en anden adresse, så man vælger at kalde brandfolk ind til anden udrykningen, men da begge anmeldelser gik på samme brand, så anden udrykningen kunne hurtig sendes hjem igen.
Ilden havde godt fat i et halvtag og et større redskabsskur, få meter fra børnehavens ene gavl, men en hurtig indsats fra brandfolkene fik forhindret ilden i at brede sig yderligere og efter få minutter var ilden slået ned, så der stort set kun var lidt efterslukning tilbage.
Brandårsagen er med stor sandsynlighed fyrværkeri, da man fandt resterne af en affaldscontainer under halvtaget, så man formoder at der er smidt fyrværkeri i container, hvorefter man har placeret den under halvtaget.
Nakskov - Skrevet Søndag 1/1-2017

 
 

Kortslutning i varmevandsbeholder
En kortslutning i en varmevandsbeholder, var lørdag eftermiddag årsag til en større brandudrykning fra henholdsvis Falck i Nakskov og Stokkemarke Brandvagt til Poppel Allé i Torrig.

Husets beboere havde siddet i stuen, da de kunne lugte røg, røgen stammede fra en mindre brand i bryggerset, hvor et plastikskjold fra varmevandsbeholderen var smeltet ned i noget hundefoder, som så var blevet antændt.


En af husets beboere havde selv fået slukket ilden inden brandmandskaberne ankom, så brandfolkene gennemgik bryggerset med et termisk kamera for at sikre sig at alle gløder var slukket. En mandlig beboer var blevet pænt forbrændt på sin ene hånd, og valgte selv at køre en tur forbi skadestuen i Nykøbing til en grundig behandling for sine forbrændinger.
Torrig - Skrevet Lørdag 31/12-2016


Forurening er bare uskadelig oliefilm
To gange i løbet af nytårsaftensdag er beredskabet blev kaldt til motortrafikvejen, hvor der er anmeldt olieforurening på vejen.
Første gang var ved 10.30 tiden, hvor det var brandvæsenets vagthavende indsatsleder på Vestlolland, der måtte ud og kigge efter olieforurening, men det eneste der var at finde var en mindre oliefilm, som det fugtige vej fik til at poppe op i alle regnbuens farver. Igen klokken 14.21 blev der atter slået alarm om olieforurening, men også her var problemet det samme, der er "bare" tale om en mindre oliefilm som hverken er glat eller fedtet, så den kan drille trafikken.
Oliefilmen stammer muligvis fra vejvasken, torsdag aften hvor en hydraulikslange var sprunget på en salt spreder, selv vejen er vasket grundigt, vil der altid være en lille hinde bagefter, så vil forsvinde med tiden, når vejret bliver lidt varmere.
Halsted - Skrevet Lørdag 31/12-2016 

 

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid