Bil endte få meter fra feriehytte

Omkring klokken 03, natten til fredag skete der et solouheld i svinget ved campingpladsen på Hestehovedet. En sølvgrå VW Golf bragede ind i et trådhegn langs vejen og slog en kolbøtte, inden den landede inde i noget buskads, få meter fra en af campingpladsens feriehytter, hvor der lå mennesker og sov.

Tre unge mænd slap tilsyneladende fra uheldet uden skrammer, da de hurtig tog flugten og løb fra stedet, dog blev den ene mand indhentet og tilbageholdt af politiet. De to andre mænd kender politiet identiteten på, så dem vil man nok en af dagene få en snak med, da man skal have opklaret, hvem af mændene der kørte bilen. Der er ingen tvivl om at der har været kørt stærkt, trods af at der på Strandpromenaden ud til Hestehovedet er opsat flere vejchikaner, men det overrasker ikke nogle af dem der opholder sig i området, for det er stort set hver eneste dag, at der bliver kørt ræs derude.

I øjeblikket er Nakskov plaget af en del "racerkørsel", hvor der hver aften bliver kørt vildt og hasarderet rundt i byens gader og indfaldsveje, så det er kun et spørgsmål om tid, før den alvorlige ulykke indtræffer, også må man håbe at det ikke går ud over uskyldige.

Ordensmagten har flere gange modtaget anmeldelser over den vilde kørsel, men når patruljevognene kommer frem er fartbøllerne over alle bjerge, så politiet opfordre borgere til at tage registreringsnummeret på køretøjerne, så de har noget at gå efter.

Opdateret Mandag 15/5-2017; Den unge mand som politiet fik fat i, er nu blevet sigtet for spirituskørsel, da han havde en promille, som var højere end det tilladte.

Nakskov - Skrevet Fredag 12/5-2017 - Opdateret Mandag 15/5-2017

 

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid