Alvorlig ulykke på Maribovej i Halsted

Fredag kort før klokken 12, skete der en alvorlig færdselsulykke på Maribovej, i udkanten af Halsted. En personbil med et ægtepar i var kommet kørende mod Nakskov, da den mandlige fører overhaler en lastbil med høj hastighed, hvorefter han mister herredømmet over bilen i et sving og kommer ud i rabatten og torpederer en række træer, inden bilen bliver knust mod en stor træstamme, og bryder i brand. Begge personer i bilen bliver slynget ud ved ulykken.
Forbipasserende får hurtigt slukket branden med en pulverslukker, og dernæst påbegynder førstehjælp af det to kvæstede personer, en 30 årig kvinde, og 39 årig mand, begge fra Rødby. Da rednings- og ambulancepersonalet ankommer får man stabiliseret personerne, inden de bliver hjulpet ind i de ventende ambulancer.
Manden har pådraget sig bækkenbrud, så han bliver i lægehelikopter, som af ukendte årsager kommer fra Billund, og lander i Tårs, hvor ambulancen kører ned, så manden kan komme om bord i helikopteren, fløjet til Odense Universitetshospital. Kvinden bliver,  i ambulance, kørt til akutmodtagelsen på Nykøbing Sygehus, hun er tilsyneladende sluppet fra ulykken med mindre kvæstelser.
I knap 3½ time, mens oprydningsarbejdet stod på, og en bilinspektør undersøgte ulykkesstedet for at klarlægge ulykken, var Maribovej, som er hovedvejen mellem Tårs Færgehavn, og motorvejen i Maribo, spærret i begge retninger, så en del bilister og ikke mindst store lastvogne måtte ud på alternative ruter af de små veje gennem Vesterborg, for at komme for ulykkesstedet.

Se video fra ulykkesstedet: YouTube

Halsted - Skrevet Fredag 17/11-2017.


 


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid