Beredskabsdag i Gedser

Beredskabet viste deres materielt frem
Siden 2014, har det hvert år, været muligt at stable en beredskabsdag på benene, i børnenes efterårsferie, på fiskerihavnen i Gedser.
Også i år var arrangementet godt besøgt, hvor en stor del af det lokale beredskab, til lands, til vands, ja sågar også i luften, da Lolland-Falster Brandvæsen viste deres drone frem, som blandt kan bruges ved eftersøgning af personer fra luften, eller danne sig et godt overblik ved brand, ved Saga Bio branden i Nakskov brugte brandvæsenet dronen for at danne sig et overblik over den omfattende brand i marts måned.
Ud over brandvæsenet, var Falck, Redning Danmark Toreby, som tidligere var under SOS Dansk Autohjælp, Marinehjemmeværnet, Gedser Redningsstation, Politiet, blot for at nævne nogle af de fremmødte der med stolthed viste deres materielt frem. Som noget nyt deltog SKAT med deres store mobile scanner, som bruges til at scanne køretøjer, som man mistænker for at skjule noget. Der var forskellige opvisninger, hvor politiet viste nogle af deres tjenestehundenes færdigheder, hvor der ligger et utroligt stort træningsarbejde bag. Redningsøvelser i havnebassinet blev det også til, og når alt kommer til alt så gælder det at passe på sig selv og ikke mindst  husk redningsvesten.
Gedser - Skrevet Onsdag 18/10-2017


Relaterede Artikler: Beredskabsdag i 2016 











Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid