Hus hærget af kraftig brand

Kort før klokken 08, mandag morgen, bliver der anmeldt om kraftig røgudvikling i et mindre landhus på Nakskovvej, nord for Horslunde.

Da de første brandfolk ankommer godt 10-12 minutter efter alarmen, er der en kraftig røgudvikling fra tagkonstruktionen og flere vinduer i stueetagen er på nippet til at briste. Første røgdykkerhold forsøger at trænge ind i det brændende hus, men må i første omgang trække sig tilbage på grund af ild og en kraftig strålevarme. I stedet måtte man bekæmpe ilden udefra, for at få den slået så meget ned at det var muligt at sende et røgdykkerhold ind til personeftersøgning, kort efter finder en indebrændt person i stueetagen. Det har formentligt brændt i et stykke tid, inden at branden blev opdaget, flere naboer snakkede om at man allerede ved 7 tiden kunne lugte røg, men regnede med at der var en i nabolaget som brændte haveaffald af.

Brandstedet er nu overdraget til nærmere brandteknisk undersøgelse for at klarlægge brandårsagen.


Man har en stærk formodning om at det er husets beboer, en 54 årig kvinde, der er tilmeldt adressen via folkeregistret,  som er omkommet i branden. Den omkomnes identitet er endnu ikke slået fast, men kvindens pårørende er orienteret om branden.

Politiet er i gang med de tekniske undersøgelser af brandstedet, så vil der blive afholdt ligsyn af den omkomne, og en senere obduktion vil klarlægge dødsårsagen, men umiddelbart er der intet der tyder på en forbrydelse.

Se video fra branden: YouTube
Horslunde - Skrevet Mandag 27/2-2017
Relaterede Artikler: Kvinde omkommet i husbrand 





Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid