Først husbrand, så færdselsuheld

Falck fra Rødby, blev lørdag eftermiddag, kort før klokken 13.30 kaldt til Torslundevej, ved Holeby på meldingen om husbrand. Da brandfolkene ankommer kunne man konstaterer at der blot var tale om et overophedet varmerør under trappen, så der var en mindre røgudvikling, som naturligvis gjorde beboerne nervøse så de slog alarm. 

På vej til branden overværer mandskabet på Maribos tankvogn, et færdselsuheld, der skete i krydset Højbygårdsvej og Nystedvej, så de får hurtigt rekvireret yderligere hjælp, så Falck i Maribo bliver sendt afsted med frigørelsesværktøj. 

Ulykken sker tilsyneladende ved at føreren af en mindre Fiat Punto, der kommer på Højbygårdsvej, overser en bil der kommer kørende ad Nystedvej, mod vest. Ved sammenstødet bliver Fiat´en slynget over i et vejskilt, og ind i rabatten. 

Redningsfolkene får klippet venstre fordør af, så man kunne få hjulpet kvinden ud. Hun er i ambulance kørt til akutmodtagelsen på Nykøbing sygehus, det vides ikke hvor slemt hendes skader er.
Holeby - Skrevet Lørdag 25/11-2017 - Opdateret Søndag 26/11-2017



Kommentarer

  1. Rettelse... Det var ikke Rødby tankvogn der overværer uheldet, men Maribo tankvogn. Rødby kom slet ikke den vej i første omgang.

    SvarSlet

Send en kommentar

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid