Lejlighed raseret af brand

Søndag ved 17.30 tiden, var en hjemmehjælper fra plejefirmaet Curae på vej ind til en 90 årig kvinde, der bor i en lejlighed over Byens Dyreklinik i Nygade. Da hjemmehjælperen åbner døren til trappeopgangen vælter kulsort røg ud, i første omgang forsøger hun at komme op af trappen, men må opgive og trække sig ud igen og slår alarm til brandvæsenet.

I første omgang troede man at røgen stammede fra den ældre kvindes lejlighed, så et røgdykkerhold kommer op til kvindens lejlighed, hvor der er en del røg, men ingen ildløs, den ældre kvinde bliver hjulpet ud og for en sikkerheds skyld bliver hun kørt i ambulance til akutmodtagelsen på Nykøbing sygehus.

Røgdykkere fortsætter deres gennemgang af lejlighederne for at dels for at finde branden, og dels for at redde eventuelle personer ud. I en lejlighed på anden sal, er et værelse stort set udbrændt, det meste af inventaret var brandskadet, og ilden var få centimeter fra at havde ædt sig igennem en blind dør, da den til alt held dør ud på grund af iltmangel.

En 37 årig beboer i den brandskadet lejlighed, er sigtet i henhold til beredskabsloven, efter uforsigtighed med åben ild. Det var tilsyneladende en tabt glød fra en cigaret, der er årsag til branden.
Nakskov - Skrevet Søndag 31/12-2017 - Opdateret Mandag 1/1-2018


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid