Voldsom bygningsbrand i nat - Beboer forbrændt

Voldsom husbrand i nat på Bøgetvej, ved Utterslev Mader. En mand blev forbrændt og hans hus lagt i ruiner, da han i nat var ved at tænde op i sin brændeovn og der tilsyneladende skete et uheld med tændvæske, manden fik anden og tredje grads forbrændinger flere steder på kroppen, men det lykkes han selv at redde sig ud, af det brændende hus. Han blev i ambulance kørt til Nykøbing sygehus, hvorfra han blev overført til Rigshospitalet.

Politi og brandvæsenet modtog alarmen klokken 01.50, og da de kommer frem, brænder det kraftigt på bagsiden af huset. Alt slukningsarbejde foregår udefra, da det ikke er muligt for røgdykkere at trænge ind i huset, yderligere vanskeliggøres slukningsarbejdet af, at det er et nyere tegltag er lagt oven på et gammel tag, blandt andet bestående af tagpap, som holder godt på røggasser, og varmen.

Dette gør at ilden æder sig gennem etageadskillelsen, og overtænder stueetagen, og da de første ruder springer, får ilden god næring, og der sker en røggaseksplosion, og kort efter styrter kvisten sammen og begge gavle vælter sammen.

Vandforsyningen i området var ikke det bedste, så tre tankvogne lå og kørte i pendulfart til Horslunde vandværk. En stigevogn fra Falck i Maribo rekvireres, så man komme op i højden og slukke oppefra.

Stokkemarke Brandvagt var kaldt til Falck stationen i Nakskov, til standby i tilfælde af nye brandudkald. Omkring klokken 09, torsdag formiddag kom de første brandkøretøjer retur til stationen, mens der stadigvæk var et par brandfolk med en tankvogn på brandstedet, som brandvagt, hvis ilden skulle blusse op igen.

Se video fra branden: YouTube

For godt halvanden måned siden, var der også en voldsom brand, knap et par kilometer fra nattens brand; Større landejendom nedbrændt
-Brandene har intet med hinanden at gøre
Utterslev - Skrevet Torsdag 11/1-2018.
 







Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid