Hus udbrændt tidligt i morges

Det havde tilsyneladende brændt i et stykke tid, da der fredag morgen, et par minutter i fem, blev slået alarm om bygningsbrand på Mageltving Møllevej. Da brandfolkene ankommer kort efter alarmen, har ilden godt fat i et hus, hvor tagkonstruktionen er styrtet sammen, ilden havde osse fået fat i nogle værkstedsbygninger, der var sammenbygget med huset.

Huset havde stået tom i nogen tid, så der var ikke fare for mennesker eller dyr. Efter en lille times tid, var branden under kontrol, så man kunne påbegynde efterslukningen, hvor der blandt blev rekvireret en stigevogn, så man kunne slukke fra stigetop, samt få væltet en skorsten, som stod frit midt i brandtomten.

Det er endnu uvist, hvad der er årsag til branden.

Se video fra branden: YouTube
Vesterborg - Skrevet Fredag 16/3-2018



Endnu et brandudkald til Nakskov
Mens at man stadig kæmpede mod flammerne på Mageltving Møllevej, kom der endnu en brandalarm til brandfolkene i Nakskov, da der blev meldt om skorstensbrand på Græshavevej ved Ullerslev.

Det var nødvendigt at omdiriger tanksprøjte fra Stokkemarke Brandvagt, der var i Magletving, så den kørte til skorstensbrand, sammen med en tankvogn fra stationen i Nakskov, mens Maribo stillede med en sprøjte.

Der var tale om en god kraftig skorstensbrand, så skorstenen blev renset grundigt igennem, inden branden var slukket. en skorstensfejer skal en tur forbi, og syne skorstenen inden den igen kan bruges.
Ullerslev - Skrevet fredag 16/3-2018



Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid