Brand afslører skunklaboratorium

Tirsdag morgen klokken 05.35, slog en forbipasserende alarm om husbrand på Vestenskovvej i Læsø, syd for Vestenskov.

Da brandvæsenet ankommer er der en kraftig røgudvikling fra ejendommen på adressen, så et røgdykkerhold blev hurtigt sat ind til personeftersøgning, da man i første omgang fra politiets side, havde fået omlyst at to personer var tilknyttet adressen, men det viste sig at anmelderne havde anmeldt brand i Vestenskovvej 18, men branden var i nr. 16, og denne ejendom havde stået ubeboet i længere tid. Røgdykkere fandt øvrigt ingen personer på stedet.

Da branden var slukket og man gennemgik ejendommen, viste det sig at der var et større skunklaboratorium på stedet, hvilke kan hjælpe til opklaringen af brandårsagen, som muligvis skal findes i de elektriske installationer, da der på ejendommen har været et enormt strømforbrug.

Dagens skunklaboratorium er langt fra det eneste politiet har besøgt de seneste dage. Mandag eftermiddag modtog ordensmagten en anmeldelse, da en el-aflæser ikke kunne komme ind i et hus på Rødbyvej ved Søllested. Her blev der fundet 218 cannabis planter. Søndag aften kom der godt 25 hashplanter til syne under oprydningen efter eksplosionen i Nygade i Nakskov.
Læsø - Skrevet Tirsdag 17/4-2018

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid