Lejlighed raseret efter eksplosion

Søndag aften ved 22 tiden blev en lejlighed på første sal i en etageejendom, på Trekroner Torvet i Nakskov, raseret af en eksplosion. Politi og brandvæsenet blev alarmeret til bygningsbrand.

En 27 årig beboer havde eksperimenteret med at få udvundet cannabisolie i en gryde, men tilsyneladende gik det ikke helt som håbet, så han tilførte noget lightergas for at opnå en bedre effekt. I stedet skete der en større eksplosion.

Beboeren var tilsyneladende sluppet heldigt fra eksplosionen, der blæste flere vinduer ud, og rykkede flere vægge. Beboeren blev tilse at ambulancepersonale, der vurderede at det var bedst at køre en tur forbi sygehuset. Efter endt behandling på sygehuset, blev den 27 årige udskrevet, hvorefter han blev anholdt og sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, og han skal nu afhøres nærmere om sagen.
Overboen på anden sal, måtte genhuses, da flere bærende vægge muligvis er beskadet, så det var uforsvarligt at færdes i bygningen, før skaderne var undersøgt nærmere.

Lokalpolitiet har overtaget den videre efterforskning.
Nakskov - Skrevet Mandag 16/4-2018

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid