Politi massivt til stede i Søndergade - Opdateret; Mand fundet død i lejlighed

Tirsdag eftermiddag modtog vagtcentralen en anmeldelse om et dødsfald i en lejlighed over Bog & Idé i Søndergade, så en politipatrulje og ambulance bliver sendt til adressen.

Kort efter vælger politiet at afspærre et større område omkring Irmas Gård, samt smøgen mellem Slagter Friis og Bog & Idé, så uvedkomne ikke kan kommer ind i området, flere beboere havde svært ved at komme ind og ud af deres lejligheder, så de blev eskorteret af betjente igennem det afspærrede område. I løbet af aftenen kommer der både efterforskningsledere og teknikere til stedet, som i flere timer undersøger en tredje sals lejlighed, mens en hundepatrulje afsøger området omkring Irmas Gård.

Onsdag formiddag sendte politiet en pressemeddelelse ud, at dødfaldet, nu bliver efterforsket som en drabssag. Den afdøde er lejlighedens 47 årige mandlig beboer, som blev fundet død, sent tirsdag eftermiddag af en bekendt.

Politiet har i løbet af onsdagen foretaget yderligere undersøgelser af lejligheden i Søndergade, men har ikke meldt yderligere detaljer ud om hvordan den 47 årige er død, men man er i gang med at strikke et billede sammen om hvem den 47 årige var, og hvilke omgangskreds manden færdes i, men der skulle ikke være forbindelser til bande- og rockermiljøet.

Politiet afventer nu resultatet af de tekniske undersøgelser, samt en obduktion af den afdøde.

De pårørende til den 47-årige er blevet underrettet om dødsfaldet.

Da politiets teknikere i løbet af natten, var færdige med deres undersøgelser, valgt man at opretholde afspærringen af Irmas Gård, og sætte Hjemmeværnet til at bevogte området. Tidligt onsdag morgen var Irmas Gård stadig afspærret.

Politiet opfordrer borgere, der kan have bemærket noget usædvanligt i nærheden af gerningsstedet i løbet af tirsdag eftermiddag, mellem klokken 12 og 17, henvende sig til politiet på telefon 1-1-4.
Nakskov - Skrevet Onsdag 18/4-2018

Relaterede Artikler: Kvinde knivdræbt i Nakskov (15/4-2015)


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid