Velbesøgt beredskabsdag i Gedser

For femte gang i træk, blev den årlige beredskabsdag på havnen i Gedser afholdt, og det er nok uden overdrivelse at sige, det var en kæmpe succes, vejret kunne man ikke sætte en finger på, og folk fra nær og fjern valfartede til, for at se nogle af de mange spændende ting, hvor der var noget for enhver smag.

Forskellige aktører inde for beredskabet havde trillet en del af deres materiel ud af garagerne, så det var muligt at nærstuderer dem nærmere. Der var Redning Danmark fra Toreby, med deres autohjælpskøretøjer. Falck, der kom med både brandkøretøjer og ambulance, men det var nok stigevognen der trak mest, i hvert fald fik den lov til at køre i pendulfart op i 30 meters højde med nysgerrige, hvortil der var en pæn kø, det meste af dagen. Lolland Falster Brandvæsen, havde flere tjenestegrene på pladsen, redningshunde der viste deres kunnen på en mindre forhindringsbane, brandfolk, som havde opvisning med klippeværktøjet, til ulykker. Forplejningstjenesten er havde gang i feltkøkkenet.

Toldvæsenet og Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi havde også taget hundene med, først var der opvisning med at lede efter stoffer i kufferter, dernæst viste to hundeførere hvad en politihund skulle kunne ude i marken. De to hunde var katalogiseret i gruppen, den ene hund "Bobby", var i gruppe 2, det vil sige at den måtte deltage i eftersøgninger efter personer og spor på gerningssteder, mens den anden hund "Joker", var i gruppe 3, det var en yngre hund, så den havde stadig meget at lære endnu, en den viste til bravur at den sagtens kunne sætte tænderne i en bandit.
Gedser - Skrevet Onsdag 17/10-2018.

Relaterede Artikler: Beredskabsdag i 2017

Se flere billeder i vores Flickr Galleri: Gedser











Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid