Alvorlig ulykke - Gylletransport væltet

Kort efter klokken 08, onsdag morgen, skete der en alvorligt færdselsulykke på Spodsbjergvej, i krydset ved Tårs Landevej, nord for Branderslev.

Det er endnu ikke helt klarlagt, hvordan ulykken skete, men det forlød på ulykkesstedet, at personbilen kom fra syd, og tilsyneladende var kørt ud foran lastbilen, der kørte ad Spodsbjergvej, efter sammenstødet mistede chaufførren over lastbilen, der var en gylletransport, så den væltede om på siden.

Føreren af personbilen, blev slynget ud, og hårdt kvæstet blev han fløjet til Rigshospitalet i akutlægehelikopteren, en passager i personbilen blev i ambulance kørt til akutmodtagelsen på Nykøbing sygehus. Chaufføren på lastbilen blev ligeledes kørt til Nykøbing sygehus, til nærmere undersøgelse, men var sluppet med knubs.

Redning Danmark fra Toreby og Vestlollands Kloakservice påbegyndte bjærgningen af den væltede lastbil, men først skulle tanken på gylletransporten tømmes, der skønnes til at være omkring 30.000 liter, der blev suget over i en anden tankvogn, inden lastbilen kunne hejses.

Da lastbilen var kommet på højkant, viste det sig at forureningen var større end først antaget, det skønnes at omkring 8-10.000 liter gylle er løbet ud i rabatten.
Branderslev - Onsdag 20/3-2019.









Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid