Påsat brand i ubeboet hus - Nabo kørt til afhøring

Ved 01.30 tiden, natten til søndag, var en hundelufter ude på nattevandring på Kappelvej, her mødte han en person løbe fra et ubeboet hus, kort efter opdagede hundelufteren at det brændte i nogle udbygninger på bagsiden af det ubeboet hus, straks bliver der slået alarm til brandvæsenet.

Da brandvæsenet ankommer er der kraftig ildløs på førstesalen af tilbygningen, branden kommer hurtig under kontrol. På et tidspunkt bliver der rekvireret en stigevogn så man kan komme op og få brækket hul i stål-tagpladerne, som er medvirkende til at holde på varmen og røggasserne.

Hurtig finder man ud af at der er en begrundet mistanke om at branden er påsat, så i forbindelse med den mand, der er set løbe fra stedet, fortæller hundelufteren at det er naboen. Politiet vælger at tage kontakt til naboen, der i første omgang hårdnakket nægter at have noget med branden at gøre, senere vælger politiet at tage ham med til nærmere afhøring.

Opdatering; Naboen har hele tiden nægtet sig skyldig i mistanken om at han skulle have sat ild til det ubeboet hus, han blev også løsladt dagen efter, og sigtelsen mod ham er sendere frafaldet.

I stedet har politiet nu anholdt en 30 årig mand fra Nakskov.
Læs mere her; Flere brande muligvis opklaret - 30 årig mand anholdt og sigtet

Se video fra branden: YouTube
Sjunkeby - Søndag 21/4-2019.
 




Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid