Købmandsgård hærget af voldsom brand - En person anholdt for mulig ildspåsættelse

Fredag aften ved 21.30 tiden slog en forbipasserende alarm om ild i den gamle købmandsgård, på Hulbæksvej i Vesterborg.

Inden brandmandskaberne fra henholdsvis Falck i Nakskov og Stokkemarke Brandvagt ankom, stod flammerne ud af samtidige vinduer. Rimelig hurtig får brandfolkene i første omgang styr på branden, men branden blusser kraftig op, da den bryder igennem tagkonstruktionen, og spreder sig yderligere til en sammenbygget lade.

Det er ikke muligt for brandfolkene at trænge ind i bygningen, dels på grund af den kraftige brand, men også på grund af at bygningen er fyldt godt op med alverdens skrammel, eller som nogle også kalder det "genbrugsguld", da bygningen tilsyneladende bliver brugt til opmagasinering for en marskandiser. Der havde ikke boet nogle i huset, de sidste par år. En nabo fortalte at der har ikke været købmand på stedet de sidste 18-20 år, og at det i gamle dage var et lokal mejeri- og mælkeudsalgssted.

Politiet fik hurtig en mistanke om at branden, muligvis kunne være påsat, og der blev også foretaget en anholdelse på brandstedet, af en person, som af en eller anden årsag, tiltræk betjentenes opmærksomhed.

Se video fra branden: YouTube
Vesterborg - Lørdag 27/4-2019.












Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid