På udflugt i lokalområdet; Bamseskoven i Horslunde

"Langt ude i skoven lå et lille...." sådan starter en gammel børnesang, og ja vi skal helt ned i børnehøjde, da turen denne gang gik til Bamseskoven i Horslunde.

Denne er der måske ikke mange der kender, jeg skal da indrømme, jeg kendte ikke den, men efter vores tur til Troldestien i Langø, blev vi gjort opmærksom på Bamseskoven, som absolut er et besøg værd.

Bamseskoven ligger på Stationsvej i Horslunde, hvis man er nogenlunde indfødt, kan de fleste nok huske Ravnsborg kommune gamle rådhus i Horslunde, som er revet ned for en halv snes år siden, på grunden er der nu anlagt en store legeplads, og det er til venstre for denne, at Bamseskoven ligger, man kan næsten ikke undgå at se skiltet.

En godt 800 meter lang sti eller rute om man vil, fører os igennem skoven med bamserne, der befinder sig hist og her, hvor mange der er vides ikke, for jeg tror ikke der findes nogen facitliste over antallet.

I vores lille serie "På Udflugt i lokalområdet" kommer vi rundt til de små Lollandske seværdigheder, som måske ikke alle kendte
Horslunde - Mandag 13/4-2020






Dobbelt klik for at se videoen i fuld skærm
Se flere videoer på vores NakskovFoto & TV kanal (YouTube)


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid