Hyggelige "Syng-med" koncerter ved boligområder

Nakskov Almene Boligselskab, der står for fem boligkomplekser i Nakskov by, havde her i "Kristi Himmelfarts-ferien" arrangeret små "syng-med" koncerter, ved deres boligområder, ved henholdsvis Erlingsvej, Fjordgården, Søhusene, Rosenparken og Nørrevænget. Her bor der en del ældre, som måske i denne Corona tid er mere isoleret end andre, så dette vil boligselskabet gøre noget ved, med lidt underholdning.

Byens egne musikalske brødre, Jørgen og Steen Petersen, stod for underholdningen i godt 40 minutter med sange fra den gode gamle populærmusik-sangskat, og der var næsten ingen undskyldninger for ikke at synge med.

Lørdag optrådte de i Rosenparken, hvor godt en snes tilskuer tog ophold på græsplænen, med god og behørig afstand, mens andre lyttede med fra deres altaner. Søndag var der afslutning på de fire dages turné, som alt i alt bød på 8 koncerter, afslutningen forgik i Nørrevænget, ved beboerhuset, hvor der en halv snes beboere havde sat sig i husets gårdhave, mens en del andre sad på bænke i nærheden og nød musikken.
Nakskov - Søndag 24/5-2020





Dobbelt klik for at se videoen i fuld skærm
Se flere videoer på vores NakskovFoto & TV kanal (YouTube)



Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid