Hyggelig jazzfestival trods specialudgave

Traditionen tro, er der den tredje weekend i juli, Danmarks hyggeligste jazzfestival, hvor Maribos gader, hen over fire dage genlød af hyggelig jazzmusik, hvis alt dog bare var som det plejer, men ak en dum virus aflyste sidste år jazzfestivalen, og i år var aflysningen osse nær ved. Men så fik man den idé at lave en specialudgave, hvor jazzen blev sluppet løs én enkel dag, og det var helt klart bedre end slet ingen jazzfestival.

Så næsten alt var ved det gamle, festivalen lagde hårdt ud med en streetparade, dog med en forkortet rute, som startede ved campingpladsen, og lige smuttede forbi Lollandscenteret, inden den sluttede på Torvet, til borgmesterens åbningstale.

Alt musikken forgik på Torvet, hvor der var oprettet en "sikkerhedszone" med siddepladser, hvor man skulle vise coronapas eller negativ test for at komme til "højbords", lige midt i den bagende sol.

Stine Michel & Eventyr Orkestret stod for dagens familiejazz, hvor flere institutioner havde taget plads med børnene foran scenen.

Over middag var det Blå Mandag Jazzband, der stod for underholdningen, de havde et lille tilbageblik, hvor de mindes da de tilbage i 2018, gik streetparade, og deres tema var Olsenbanden, i anledning af filmenes 50 års jubilæum, hvor de "røvede" Lollandsk Bank, og fik seks guldbajere. (se mere: Jazz festival swinger deruda´). De spillede Olsenbanden melodien, og hertil var der lavet en lille sjov sang.
Maribo - Lørdag 17/7-2021












Video 1 - Street Parade, Åbningstale v. Borgmester Holger Schou Rasmussen

Video 2 - Familiejazz med Stine Michel og Eventyr Orkestret

Video 3 - Blå Mandag Jazz Band

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid