25-årig skudt af politiet

Onsdag ved 13-tiden rykkede en politipatrulje ud til et rækkehus på Jørgen C Pedersensvej, også kaldet "den blå by", i Dannemare, der havde tilsyneladende været en episode på adressen, hvor en 25-årig havde truet en bekendt, med et våben, dette var blevet anmeldt til politiet.

Da betjentene banker på, bliver de mødt af den 25-årig bevæbnet med bue og pile, første skyder politiet et varselsskud, som ikke rigtig hjælper, hvorefter der bliver affyret pile mod betjentene, der i nødværge skyder den 25-årige i maveregionen, efterfølgende flygter manden, ind på en nærliggende kirkegård, hvor han bliver fundet, stærkt blødende.

Med politieskorte, bliver han hårdt såret, i ambulance kørt til motorvejsafkørslen, ved Stensved, hvorefter han bliver overleveret til akutlægehelikopteren, der flyver ham ind til Rigshospitalet. Hans tilstand er ukendt.

I Dannemare, er der et massivt opbud af betjente, teknikere og efterforskere, der skal forsøge at klarlægge hændelsen, da det er politiet som har afgivet skud mod en person, er det almindelig standardprocedure, at sagen overdraget til Den Uafhængige Politiklagemyndighed.

Den 25-årig er anholdt og fremstilles i morgen, i grundlovsforhør, in absentia, ved retten i Nykøbing Falster.
Dannemare - Onsdag 21/7-2021
Dobbelt klik for at se videoen i fuld skærm
Se flere videoer på vores NakskovFoto & TV kanal (YouTube)




Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid