Mand kvæstet i sammenstød med traktor

Tirsdag ved middagstid, skete der en alvorlig færdselsulykke på Vestre Landevej, ved den gamle mejerigrund i udkanten af Stokkemarke.

En Toyota Sportsvan, kørte i retning mod Nakskov, støder frontalt ind i en modkørende traktor med sættevognshænger, sammenstødet er så voldsomt at traktoren får revet et forhjul af.

Føreren af bilen sidder fastklemt, og må frigøres af redningspersonale, inden han i ambulance bliver kørt til Farø, hvor han bliver overleveret til akutlægehelikopteren, der flyver ham til Rigshospitalet. Føreren af traktor kommer ikke fysisk til skade, men var meget chokeret efter ulykken.

Det er endnu uvist, hvad der er årsag til ulykken, og hvorfor den ene part kommer over i den modsatte kørebane, dette skal nu undersøges nærmere.

Mens redningsarbejdet stod på, var Vestre Landevej spærret, og der var omkørsel af Abedvej, og Brandsmosevej, for at lede trafikken uden om ulykkesstedet, især Brandsmosevej gav nogle trafikale udfordringer for de store lastvognstog, der blev ledt ned at den smalle vej.
Stokkemarke - Tirsdag 10/8-2021


Dobbelt klik for at se videoen i fuld skærm
Se flere videoer på vores NakskovFoto & TV kanal (YouTube)

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid