Kulturdag på en blæsende oktoberdag

Fredag den 1. oktober, var det blevet tid til at afholde årets kulturdag, ad en eller anden grund havde man flyttet dagen, der normalt ligger i august, og i skolernes sommerferie, hvor byen også har turister på besøg, men sådan skulle det ikke være denne gang.

På "kirkepladsen" foran Sct. Nicolai, optrådte det lille fynske gøglercirkus, Circus Chang High, den stride blæst, satte gøglerne lidt på en prøve, da tingene ikke lykkes helt hundrede, men det står der heller ingen steder at det skulle.

Omkring en 25-30 personer havde fundet frem til forestillingen, selv man nok kunne ønske at flere havde lagt vejen fordi, én af årsagerne var nok at der egentlig ikke var nogen form for skilte, så man kunne se hvor og hvornår der skete noget på kulturdagen, det var lidt synd.
Nakskov - Lørdag 2/10-2021







Afsløring af nyt strik-kunstværk
På Havnebygning blev der afsløret et ny "strik-relief", i stedet for det gamle slidte byvåben, der havde hængt på bygningen siden byens 750 års købstadsjubilæum, i 2016. Det er en flok strikkepiger, som mødes månedligt på biblioteket, der står bag kunstværket.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid