Voldsom husbrand, tidlig torsdag morgen

Torsdag morgen, kort før klokken 07, blev der meldt om bygningsbrand på Tårsvej, allerede inden at brandvæsenet nåede frem, var huset så godt som overtændt.

Flere røgdykkere blev sat ind, for at bekæmpe flammerne, men slukningsarbejdet blev besværliggjort af, at der var en del gasflasker i huset, der blev brugt til opvarmning med gasovne, så flere af flaskerne sprang, mens sikkerhedsventilen gik på andre, så gassen gav god næring til flammerne.

Husets mandlige beboer fortalte, han havde været ude og gå en morgentur, og da han kom hjem, var huset røgfyldt, inden han fik set sig om, udviklede branden sig, så han skyndte sig ud, og fik slået alarm.

Det var nødvendigt at evakuerer de to nærliggende naboer, da man var nervøse for at branden ville brede sig, i andre nærliggende huse, fik beboerne besked på at blive inde og lukke døre og vinduer, en politipatrulje var forbi Skovecenteret, for at varsko dem, og den kraftige røgfane, der lå hen over plejecenteret.

Den voldsomme brand, krævede en del ressourcer, blandt andet blev der rekvireret assistance fra Stokkemarke Brandvagt, med en tanksprøjte, og fra Falck i Maribo, en tankvogn, og yderligere en stigevogn fra stationen, her i Nakskov. En ambulance blev rekvireret til at tilse, den mandlige beboer, men havde det efter omstændighederne godt.

Et slukningstog fra Falck i Nykøbing, blev kaldt til standby på Falck stationen, hvis der skulle komme yderligere brandudkald.

Mens slukningsarbejdet stod på, var Tårsvej spærret mellem Fællesskabsvej, og Helgenæsvej, så bilisterne måtte ud på en lille omvej.
Nakskov - Torsdag 10/3-2022



Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid