Motorcykeltræf fyldte godt i gadebilledet

Der var ikke mange kvadratmeter ledig asfalt tilbage langs Nykøbingvej, i Stubbekøbing, da byens motorcykelmuseum, skærtorsdag holdt sæsonåbning, med hvad dertil hører af et motorcykeltræf, med to, tre, ja selv firhjulede motorcykler, knallerter og veteranbiler, i alle aldre og modeller.

Man regner med at omkring 400 motorcykler kørte i kortege fra Nykøbing til Stubbekøbing, yderligere var der nok omkring det samme antal, plus det løse, hvor ejerne var kørt direkte til Stubbekøbing, så alt i alt har der nok været godt 1000 deltager, sådan rent skønsmæssigt.

Der er nok mange af de lokale, der havde fortrudt at de ikke var gået i Aldi lidt tidligere, for i tidsrummet omkring klokken 10.30 til 11, var det næsten umuligt at komme forbi motorcykelmusset, da de mange motorcykler ankom og skulle placeres langs vejen, ja selv nogle af de omkringliggende småveje, måtte tages i brug til parkering.

Efter et par timers hyggesnak, og "sparke dæk", blandt deltagerne og åbningstale, kørte størsteparten af køretøjerne ned på Stubbekøbing havn, hvor der var indskrivning til diverse kategorier, blandt andet årets motorcykel.
Stubbekøbing - Fredag 15/4-2022


Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid