Flere tusind borgere mødt op juletræstænding

Fredag aften var det så Nakskovs tur til at få lys i byens store juletræ på Torvet og juleguirlanderne over gader og stræder.

For første gang i flere år, var der regn i luften, da træet skulle tændes, men man kunne så se positivt på, at det trods alt ikke var koldt, da temperaturen lå omkring de 7-8 grader, hvilke er lidt lunt i forholdt til årstiden.

Flere tusind borgere mødt op for at se den kære julemand tænde juletræet. Allerede da han standsmæssigt blev han kørt gennem byen i juleoptoget, med Nakskov Garden i front, der spillede julens glade melodier, efterfulgt af fire gamle brandkøretøjer fra Nakskov Brandmuseum, hvor den ældste var fra 1934 og den yngste fra 1974, var der nok et par hundrede stykker der gik med i optoget.

På torvet stod folk nærmest som sild i en tønde, heldigvis havde man fået ryddet torvet for diverse grusbunker og byggematerieller, så der var god plads.

Klokken 17.30 blev der så talt ned og byens store juletræ fik sat blus på alle pærerne, og ikke mindst juleguirlanderne i byens centrum.
Nakskov - Lørdag 26/11-2022

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid