Dartens Dag hos Nakskov Dartklub

Søndag afhold Dansk Dart Union, den årlige nationale Dartens Dag, hvor dartklubber landet over, slog dørene op, for interesserede og ikke mindst i håbet om nye medlemmer ville melde sig ind i klubberne. Lokalt havde Nakskov Dartklub åbnet dørene til deres flotte klublokaler i Perlestikkergade 23E.

Godt nok hører Nakskov Dartklub ikke til blandt de største sportsklubber i byen, da klubben pt. kun har omkring 20 medlemmer, men alligevel kunne vi under vores besøg fornemme en stor kærlighed til deres sport, hvor det mere er hygge og samvær end det er en konkurrencesport.

Dartens Dag var godt velbesøgt, på et tidspunkt var der 17 nye, der havde kigget ind, så man kunne altid krydse fingre for at nogle af disse var kommende medlemmer.

Ét af medlemmerne havde været med i mere end 12 år, og som han fortalte så går niveauet op og ned, selv spiller han på det ene hold i 4. division, men det er nok ikke de vundne kampe, der tæller mest, det er nok mere samværet, der holder han i gang.

Unge mennesker i alderen fra 10 til 17 år træner, hver torsdag klokken 17 til 18:30, mens dem over 18 år mødes hver tirsdag og torsdag kl. 19.
Nakskov - Mandag 13/2-2023

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid