Stort billede serie; Cirkus Baldoni i Nakskov

Cirkus Baldoni lagde lørdag eftermiddag turen forbi Nakskov.

Cirkus Baldoni havde i år Amin Jensen med som sprechstallmeister. Amin Jensen har været med i mange tv-programmer og lagt stemme til mere end 3.000 tegnefilms afsnit. Udover det er han standupkomiker, skuespiller, medvirket i musicals og operaer. Amin Jensen havde løven Leonardo med sig på scenen og man ved aldrig hvad Løven Leonardo kan finde på at sige.

En mester jonglør kan man vist roligt kalde ungarske Nandor Varadisom. Han kan jonglere med hele 7 kegler og måske flere, bolde, ringe og noget helt utroligt, for han kan jonglere med ild, hvilket er noget man ikke ser så tit.

Når klovnen Tøffe kom på scenen imellem de andre numre skal man passe på at man ikke får ondt i lattermuskelen. Tøffe kan få både voksne og børn til at grine med sine fjollede numre.

Højt oppe i cirkusteltets top udfører den ungarske cirkusatlet Georgina Szotkó sine utrolige og ikke mindst elegante tricks i kun et reb og endda uden nogen som helst sikkerhedsline.
Ungarske Nandor og moldoviske Diana udfører sammen et Akrobatisk Adagio hvor de løfter og bærer rundt på hinanden på ubeskrivelige måder.

Den belgiske Martyn Chabry kan spille på flere forskellige instrumenter, men hun er især mestrer i at lave vanvittig hurtige tøjskift, som mange andre nok ville ønske at de kunne.

Når Buffalo Family fra Tjekkiet går på scenen, er der ikke tid til at blinke med øjnene når de svinger med de larmende piske og svinger med deres lassoer som var det et sjippetov. Men det mest utrolige er dog når der bliver kastet med knive og helt uden at ramme kvinden fra deres familie.

Den moldoviske Diana Boiachin udfører også et fabelagtigt nummer med sin pole stang. Hvor hun ”flyver” rundt i det meste af cirkus teltet, både i manegen og øverst oppe i teltet. Det er yderst utroligt.

Før der blev takket af for en eventyrlig eftermiddag, skulle Tjekkiske Kaya Janacek vise hvorfor han er mester i balance og at han er specialist i disciplinen ”Rola Rola”. Han er hurtigt op i 7 meters højde når han står øverst på sin ”Rola Rola” og det er helt uden sikkerhedsline. Man vil nok tro at det er yderst umuligt at have så god balance, men den er god nok.

Tekst og billeder; Ida Dalsig
Nakskov - Søndag 23/7-2023

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid