Gedser på den anden ende med blå blink og sirener

Gedser fiskerihavn stod nærmest på den anden ende, da man i dag afholdt Blå Blink i Gedser, arrangementet var et stort tilløbsstykke, allerede kort efter åbningen klokken 10, stod folk i kø, for at komme op i Falcks 30 meter høje stige og få et vue ud over Gedser og omegn.

Stort set samtlige beredskaber på Lolland og Falster var repræsenteret, så der var rig mulighed for at studerer, brandkøretøjer, ambulance, kranvogne, skibe, hjemmeværnet, toldvæsenet, ja selv brandmuseet  fra Nykøbing havde et par veteran brandsprøjter med. 

Hos Lolland-Falster Brandvæsen kunne man klippe i en bil, lave hjerte-lunge redning på en førstehjælpsdukke, slukke en mindre brand i et oliekar, desuden kunne man høre nærmere om at blive frivillig eller brandkadet i brandvæsenet.

Det er efterhånden 10 år siden det første Blå Blink arrangement blev afholdt, men desværre har der lige været nogle år med nedlukninger i 2020 og 2021, i 2022 blev det aflyst af anden årsag, men nu er det tilbage for fuld skrue, så mon ikke at man godt kan sætte kryds i kalenderen til næste års efterårsferie, hvor der formentlig igen er Blå Blink i Gedser.
Gedser - Tirsdag 17/10-2023

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid