Stemningsbilleder fra fredagens storm og højvande

Stormen raser, stormfloden kommer har de saglige vejrprofeter nærmest råbt i munden på hinanden, de seneste par dage, varslingen lød på kraftig østenvind og højvande op til 180 cm, over daglig vande i vores område, men heldigvis blev det ikke så slemt.

Fredag formiddag lå vandstanden i Nakskov på omkring 95 cm, over daglig vande, og det var mere eller mindre meget almindelig højvande på disse kanter, i løbet af eftermiddagen steg det til 105 cm. Ved midnatstid toppede det omkring 130 cm.
Lolland - Lørdag 21/10-2023


I Kragenæs lå ø-færgerne stille på grund af den kraftige vinde, så de små øer var isoleret fra omverden, vandstanden lå noget lavere end, på den sydlige del af Lolland.
På Langø Havn var der heller ikke det helt vilde højvande at se, vandstanden lå omkring 100 cm over daglig vande, dette gav ikke anledning til de helt store bekymringer på havnen. Ved midnatstid toppede vandstanden omkring de 125 cm.
Ved middagstid sluttede vi af i Kramnitze, her var vandet begyndt at stige, og på daværende tidspunkt lå den på 125 cm, og det steg hurtigt, da der er direkte adgang ud til Østersøen. Vandstanden toppede omkring de 165 cm.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid