kedsomhed eller vandalisme? -Stort grønt område i Nakskov pløjet op

Lienlundparken, som er et smukt grønt område i Nakskov, hvor mange borgere nyder at gå en lille tur i det grønne, eller stedet hvor der i tidernes morgen, er blevet afholdt et utal af koncerter, lige som flere lokale foreninger bruger parken til deres interne arrangementer.

Da den lokale hundeforening onsdag aften, skulle afholde deres hundetræning, blev de mødt af et sørgeligt syn. Store dele af græsplænen var mildt sagt pløjet op, da der har være biler inde i området og køre ræs.

Allerede mandag aften, hvor foreningen også afholder hundetræning, var der ligeledes kørt ræs, men slet ikke i samme omfang, som onsdag aften, hvor man helt måtte opgive at gennemføre træningen.

Hundeforeningen har forsøgt at melde det til politiet, men de kunne desværre ikke tage imod anmeldelsen, da området er offentligt, så det er kommunens Park og Vej afdeling, der skal anmelde det.

Der går også rygter om at et lignede hærværk, skulle være sket ude ved Nakskov Skibsværft roklub, på Strandpromenaden, hvor der også er pløjet en græsplæne op.
Nakskov - Torsdag 8/2-2024

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Voldsom ulykke med fire unge -Alle slap nådig fra ulykken

Voldsom bilbrand i boligområde

To mystiske bilbrande inden for en ½ times tid